Materialele prezentate în cadrul acestui proiect sunt realizate în urma unui proces amplu de documentare, fiind verificate ulterior cu experți de la nivel național. Aceste materiale nu reprezintă indicații medicale, ci informații bazate pe cele mai recente dovezi științifice și îndrumări ale organizațiilor naționale și internaționale de profil.

un proiect realizat de:

 

Observatorul Român de Sănătate își propune să contribuie la îmbunătățirea sistemului de sănătate din România prin desfăşurarea de studii de cercetare privind performanța politicilor si a serviciilor de sănătate.

Misreport este un newsletter săptămânal despre dezinformare și conținut fals, cu peste 1700 de abonați. Este realizat de jurnalista Codruța Simina (PressOne) și Ovidiu Mihalcea (Rubrika). În conținutul newsletter-ului, puteți găsi cele mai răspândite dezinformări din România, analizate și demontate, dar și un tur global al celor mai noi știri despre știrile false.

Cu sprijinul

GlobalFocus Center este un think-thank independent a cărui activitate este axată regional
și orientată către dezvoltarea de analize detaliate pe problematici de politică externă, securitate și bună guvernare.

și

Încurajat de

Echipa completă a proiectului este constituită din medici, farmaciști, studenți în domeniul sănătății, jurnaliști și experți IT:

Florentina-Gabriela Pitulice
Virgilia Bălășel
Silvia Boțârcă
Ana Buzatu
Ștefania-Delia Isaic
Andreea Dimitriu
Mădălina Băsai
Radu Catană
Beatrice Bulilete
Darius Boldea
Ovidiu Mihalcea
Codruța Simina
Alina Adumitrachioaie
Andreea Sălăgean
Ioana Băjan
Georgiana Gheție
Ștefan-Decebal Guță
Bogdan Enache
Alina Grosu
Bianca Băluță
Francesca Filip
Cristina Hoară
Otilia Ciobanu
Elisabeta Mușat
Anca Stănescu
Constantin Radu