Vlad Mixich

Vlad Mixich

Vlad este expert în politici de sănătate și publicist. A lucrat în proiecte internaționale de sănătate publică și economie sanitară din șapte țări pentru mai multe organizații internaționale și agenții guvernamentale. Din noiembrie 2020 este membru în echipa de suport tehnic a Băncii Europene de Investiții, biroul din București. Este membru ales în board-ul Alianței Europene de Sănătate Publică și expert independent numit de Parlamentul European în consiliul de administrație al Agenției Europene pentru Securitate și Sănătate în Muncă. Are o licență în medicină în România, un masterat în politici internaționale de sănătate la London School of Economics (UK) și o specializare în management sanitar la Emory University (US). A fost bursier Fulbright și lector invitat al Rollins School of Public Health din Statele Unite, precum și Eisenhower Fellow și Carter Fellow. De-a lungul anilor, Vlad a scris și colaborat cu HotNews, Digi FM, Dilema Veche, Viața Medicală, Deutsche Welle, BBC sau NPR.

Ștefan Voinea

Ştefan Voinea este expert în sisteme IT și psiholog, cu experienţă în dezvoltarea de soluţii software pentru sistemul medical românesc. Ştefan a înfiinţat Fundaţia Gazeta de Sud in 2006 şi are o experienţă de peste 10 ani în dezvoltarea de proiecte sociale legate de sănătate, mediu şi educatie. A fost fellow al Departamentului de Stat American și Marshall Memorial Fellow. Este câştigător al hackatonului Romanian Google Editors Lab 2016, cu tema „New Ways to Cover Public Health Care”.

Sînziana Rădulescu

Sînziana Rădulescu este farmacist, cu master în farmacovigilență și formare și management. Sînziana are experiență aprofundată în domeniul politicilor farmaceutice și ale medicamentului, lucrând atât la firul ierbii, în farmacia comunitară, precum și consilier al secretarului de stat în Ministerul Sănătății pentru a asigura accesul pacienților români la medicamente. Sînziana cunoaște domeniul public affairs, activând în campanii publice de sănătate, și deține o înțelegere amănunțită a cadrului legislativ și a politicilor din domeniul sănătății. Sînziana este președintele unei asociații de farmacii independente, care încearcă să restabilească rolul farmacistului în comunitate și care militează pentru o asistență farmaceutică eficientă.