Echipa

Ana Dulau

Ana Dulău

Ana are o dublă specializare, în domeniul dreptului și în cel al comunicării și relațiilor publice, ambele licențe fiind obținute la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.
Domeniul de predilecție în care și-a exercitat activitatea este cel al sănătății, în calitate de consilier juridic la Colegiul Medicilor Alba, contribuind, printre altele, la modificări legislative și la creare unei comunicări interne eficiente.
După absolvirea masterului de drept internațional public la Universitatea București, a obținut diploma de master în științe sociale, specializarea turism și mediu, la Universitatea Saint-Quentin-en-Yvelines din Franța, și a lucrat la Versailles în cadrul Comitetului Departamental de Turism. De-a lungul timpului a participat ca voluntar în diverse ONG-uri care desfășurau proiecte în domeniul educației și al mediului.

Diana Petrescu

Diana este farmacistă cu experiență în marketing și cu un master în farmacovigilență.

A lucrat în departamenul de marketing al unei companii farmaceutice, concentrându-se pe interacțiunile cu profesioniștii din domeniul sănătății. Diana este pasionată de comunicarea științifică și a reușit să aducă elemente de noutate în diferite campanii educaționale și promoționale. De asemenea, este voluntară în programul național „N-avem Sange?!”, care promovează donarea voluntară de sânge.

În prezent, este implicată în proiecte de advocacy și comunicare și își dorește să realizeze lucruri cu impact durabil.

Diana Lupu

Diana este farmacistă, cu un master în administrarea afacerilor și experiență aprofundată în domeniul farmaceutic.

A lucrat în farmacia comunitară, industria farmaceutică și în consultanță internațională pentru înregistrări de medicamente.

Esta pasionată de politici de sănătate și are o buna înțelegere a domeniului farmaceutic și provocărilor acestuia.

Bianca Băluță

Bianca Băluță

Bianca este farmacistă, absolventă a Facultății de Farmacie din cadrul UMF ”Carol Davila” din 2019.

Din 2020 este masterandă în politici internaționale de sănătate la London School of Economics. Are experiență în pricing și rambursări de medicamente, cu accent pe medicamentele oncologice.

În prezent este cercetătoare în cadrul unor proiecte de îmbunătățire a bunăstării adolescenților în orașe secundare.